OMG! Dark and Bright

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag gick förbi frisörsalongen Dark and Bright här i Malmö (på spångatan, typ vid monbijouskolan) och såg att de sålde en otrolig mängd fantastiska saker!!
Det första jag la märke till att dom sålde var Sleek Makeup vilket är ett märke som satsar på billiga produkter men med hög kvalitet! Det är många Makeup Artister som använder Sleeks produkter för att det har en så hög standard. Ett exempel är Samantha Chapman från Pixiwoo som introducerade mig till märket!
Ni kan inte ana hur jag bokstavligt talat hoppade av glädje när jag fick syn på det! Nu behöver jag inte åka på shoppingresa till London för att få tag på produkterna. Få reda på mer om produkterna här!
Det andra jag la märke till var att de hade ett litet sortiment av Benefit produkter! Say no more….. De hade bland annat kultklassikerna BeneTint och Box Powder! Tyvärr han jag inte lägga märke till priserna men jag antar att det inte är billigt… Läs mer om Benefit här!
Sista saken jag la märke till var att de hade ett gigantiskt set med alla Bobbi Browns penslar! Inget smink dock men Bobbi Browns penslar är kända för att vara otroligt mjuka och hållbara! De är dock lite för dyra för mig men är du rikare än jag kan du kolla in dom!

XoXo
Julia
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s