I brevlådan! – 9 Eyeshadows

Jag hittade ett kanon erbjudande på Ebay där man fick 9 ögonskuggor för 3 dollar! Ca 20 kr. Idag fick jag dom i bevlådan och här är swatches och bilder!


Första skuggan är en hudfärgad/guldig ton med skimmer!Andra skuggan är liknande fast mycket mörkare. ÄVen lite kallare i tonen.Den här nyansen mörk mörk grå nyans på gränsen till svart. Den är i princip helt matt. Pytte lite silvrigt skimmer som inte ens syns.Den femte skuggan är ingen ögonskugga utan ett silvrigt glitter! Applicera det över en kladdig bas så att det fastnar.Nästa skugga är silvrig fast med en lite brun underton. Perfekt för den som vill ha silver fast en lite mjukare version.


Näst på tur är ännu ett glitter. Den här gången är det silvrigt igen fast med massvis av blåa, gröna, röda, rosa, gula bitar av glitter i! Typ alla färger som finns.Nästa skugga är det coolaste jag har sett på länge! Det är en vit skugga (som ni ser på bilden) men med grönt skimmer vilket gör att den att den ser helt grön ut när ljuset reflekteras. Det var väldigt svårt att fånga på bild!
Nästa skugga är helt vit med skimmer.Sista skuggan är precis som MAC’s Black Tied fast i lös form. Väldigt svart med stora bitar silvrigt glitter.Det var allt! Nu ska jag iväg och kolla på nya Hary Potter Filmen!

XoXo
Julia
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s