Bästa Produkten för Oss med Finnar!

Hej!


Jag kan börja med att påpeka att jag har provat näst intill ALLT som ska hjälpa mot finnnar. Och det faktum att den ENDA produkten jag har köpt 2 gånger är Neutrogena’s 2 in 1 wash/mask säger en hel del om denna produkt.Jag känner att en tub räcker huur länge som helst samt att den är billig så man får extremt mycket för sina pengar! Dessutom kan man använda den som ansiktsmask vilket alltid är en bonus.

Men det bästa med denna produkt är att den faktistk funkar. Om jag har ovanligt mycket finnar som jag vill bli av med i t.ex. min panna, kan jag applicera denna produkt över hela det drappade området och ha det på i ca 5 – 10 minuter och redan DIREKT efter att jag sköljer av det kan jag se resultat!

Det är en produkt som jag känner att jag kommer köpa igen och igen och igen eftersom att den bara funkar med min hy helt enkelt. Sedan under dagar då jag inte har några finnar kommer jag inte använda den eftersom att den då gör någon nytta.

Det är dock väldigt viktigt att du tänker på att bara för att den här produkten har en positiv effekt på min hy behöver inte det betyda att den fungerar för dig. Men jag rekommenderar att du köper den och ser efter för dig själv om du tycker att det låter som något för dig.
Xoxo
Julia
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s