Top 3!

Glad Helg Allihopa!Jag fick denna idén av en fanastisk Beauty Vlogger på youtube vid namn CarahAmelie03! Hon gjorde en video där hon visade sina topp 4 produkter som hon absolut måste ha i sin kollektion vid alla tillfällen, men jag kom bara på 3 stycken så jag väljer att berätta om dom 😉


Jag tänkte att jag skulle haka på konceptet och göra ett litet inlägg där jag visade er mina Topp 3produkter!


OBS! Tänkt på att dessa produkter inte är de “basic” produkterna som jag måste ha för att känne mig fräsch och sminkad utan dessa är bara de produkterna som jag tycker är överlägset fantastiska i sin kategori!

E.l.f Makeup Mist & Set


Jag kan inte förklara för er hur stor skillnad denna spray gör på mitt smink! Allting ser mycket bättre ut, det känns mycket bättre och det håller mycket bättre genom hela dagen!
Urban Decay Primer Potion


Världens mest sålda Primer för ögonskugga! Det är lite sjukt hur mycket skillnad det gör egentligen… Färgen blir MYCKET mer intensiv och håller mycket längre. Jag köpte den från www.HQhair.com med gratis frakt och för samma pris som den kostar i U.S.A!


Rimmel Moisture Renew LipstickHur många gånger har jag snackat om dessa läppstift på denna blogg? Alldelles för många… men jag kan inte hjälpa det! De funkar helt enkelt perfekt för mina behov.


Jag hittade ett inlägg där jag visar hur läppstiftet ser ut på mina läppar! Det är faktiskt det första Dagens Makeup inlägget jag gjorde någonsin! Klicka här för att se det
Vilka är era favoritprodukter?Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s