Dagens Makeup!

Här har vi dagens makeup som består av gula, oranga, mörklila och svarta nyanser! Jag gillar verkligen kombinationen av lila, gult och oranget! Ganska unikt och varmt tycker jag.

Jag använde mig av den matta 88 paletten för att skapa denna look!

Och ja… jag är medveten om att jag ser fullkomligt för jävlig ut på ovanstående bild 😉

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Dagens Makeup!

  1. Hej Julia ! Jag ville bara säga att din blogg är riktigt bra och jag har följt den i ungefär ett år. Men jag har en fråga, hur har du lärt dig att sminka dig så bra som du gör och hur kan du veta allt om alla penslar och det? Du är en stor insperations källa för mig när det häller smink, och jag önskar att jag kunde sminka mig så bra som du kan , haha 😉 och sen har jag en till fråga: hur gör du när du tar på läppstift? Jag använder det en del och jag fattar inte hur man lyckas. Tack så mycket för din fina blogg. Skulle kännas trevligt om du tog dig lite tid att kolla in min blogg också (juliaekstrom.blogg.se). Tacl så mycket igen och kram 🙂

    • Hej Julia! Tack så mycket för de otroligt snälla orden! Du har verkligen gjort min dag 😀 Jag har lärt mig allt jag kan om smink genom att helt enkelt testa mig fram och se vad som funkar! Jag har haft denna passionen väldigt länge så det kommer ganska naturligt att leta upp information och att experimentera med smink eftersom att det är det jag brinner för. Dessutom har jag läst väldigt många böcker och sett ganska många videoklipp på youtube. Men det som gjorde att jag lärde mig mest var att jag varje dag efter att jag kom hem ifrån skolan sminkade mig för skojs skull, tvättade bort det och sedan gjorde allt igen. 😛 Man måste öva helt enkelt haha. Hur jag sätter på läppstift är lite olika beroende på vilken färg jag använder, och på vilket resultat jag vill ha. Vill jag vara nogrann och om jag använder en mörk eller färgstark färg brukar jag använda mig av en läpp pensel men oftast applicerar jag det bara direkt ur tuben eftersom att det är snabbast. Är du rädd för att det ska komma utanför skulle jag rekommendera att bara sätta på lite färg i mitten av läpparna och sedan använda fingret för att smeta ut färgen. Det blir inte lika intensivt resultat vilket oftast är väldigt vackert. 🙂 Vill du se mer nogrannt hur jag gör skulle jag rekommendera att du kollar på någon av mina videos som du hittar här!
      XoXo

      Julia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s