Julia dissar!

Äntligen dags för loov! 😀 Jag vet inte vad ni har för er men perosnligen ska jag åka till kanarieöarna och förhoppningsvis kunna visa lite hud utan att frysa till döds. Så jag tänkte att jag skulle passa på att varna alla er därute som letar efter ett smidigt sätt att ta bort hår, för Veet’s Hårbarttagningskräm!

Jag säger bara en sak: Aouch!

Det svider som fan när man sköljer bort det, det luktar rent ut sagt för jävligt och det fungerar inte ens!

För mig gör denna produkten ingen nytta överhuvudtaget på mina ben. Och under armarna ska vi inte ens prata om! Jag hade otrolig smärta i flera veckor och röda exemliknande bölder eller något som sved som f*n!

Uch! Rekommenderar inte denna till någon!

Advertisements

7 thoughts on “Julia dissar!

 1. jag tyckte faktiskt den var jätte bra! den tog bort håret snabbt och smidigt, och jag fick inte alls ont! men min kompis sa att man kan få cancer av det??

  • Jag antar att alla får olika reaktioner av produkten eftersom att allas uppbyggnad är olika 🙂 Jag har faktiskt inte hört några cancer framkallande rykten om produkten men den innehåller väldigt starka kemikalier som kan skada huden om man är känslig.

   XoXo
   Julia

 2. den fungerar super på mig det är bara du som inte direkt kan använda den du ska inte ha krämen för lång tid på huden för då svider det. jag håller med om att det luktar äckligt hahah

  • Jag har provat alla möjliga sätt och det går verkligen inte för mig att använda den utan ofantliga mängder smärta haha 😛 Det är väl olika för alla 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s