Wet ‘n’ Wild Comfort Zone Palette

Hej allihopa!

Tänkte göra ett inlägg om den helt fantastiska paletten från Wet ‘n’ Wild vid namn Comfort Zone! Dessa ögonskuggor är otroligt vackra, pigmenterade, jämna och de håller länge! Det finns verkligen ingenting jag skulle vilja ändra med denna palett! Ett måste för er ALLA!

Vänstra raden:

Browbone: Ljus vanilj färgad nyans med ganska mycket skimmer. Antagligen den sämsta skuggan i paletten eftersom den är väldigt “smulig”. Man nuddar knappt den med penseln och det kommer hur mycket som helst och det flyger överallt! Den fäster inte direkt på huden lika bra som de andra. Dock tror jag den hade varit otroligt fin på mörkare hud men eftersom jag är så blek syns den knappt!

Eyelid: En väldigt Rose Gold färgad nyans med mycket varma, rosa undertoner! Absolut perfekt för blåa ögon! OTROLIGT pigmenterad och glider på ögonlocket utan att du får massa rester på kindbenet.

Crease: Antagligen en av mina favorit ögonskuggor från WnW genom alla tider! Den är som en blandning mellan MAC’s Mulch och Bronze vilket är två av mina favorit ögonskuggor! En väldigt varm mörk brun som passar perfekt med en mer intensivt guldig nyans så som Too Faced’s Honey Pot.

Definer: En otroligt mörk, nästan svart rödbrun nyans med guldigt glitter! Väldigt fin som sotad eyeliner eller i yttre ögonvrån! Denna skugga är lite hårdare än de andra, och inte lika krämig. Därför glider den inte på ögonlocket på samma sätt. Men den är fortfarande galet pigmenterad och av fantastisk kvalitet. Ett bra alternativ till svart!

Browbone: Den finaste mest unika, mest pigmenterade skuggan ever! Det är som en blandning mellan brunt, taupe, grått, silver och grönt! ÄLSKAH!

Eyelid: En otroligt fräsch vårgrön nyans som är väldigt krämig och pigmenterad! Det är otroligt fint att bara svepa den över hela ögonlocket, slänga på lite eyeliner och mascara och sedan vara klar!

Crease: Den ser svart ut men när man suddar ut den är det faktiskt en mörk mörk grön! Om man applicerar den lätt med en fluffig pensel går det att använda den som en definerande nyans i globlinjen även till vardags! Jag använde den med samma gröna nyans och det var hur fint som helst! Applicerar man den mer intensivt är det dock en i princip helt matt svart fast med lite grönt glitter i.

Definer: Hela anledningen till att jag köpte paletten till att börja med! Det är den coolaste duo chrome skuggan ever! En röd/brun bas med turkost/grönt glitter! Ni förstår inte hur underbart fantastiskt awesome den här ögonskuggan ser ut på ögonlocket! Där den är mer utsuddad ser den helt brun ut och där den är intensivt packad, ser den olika ut beroende på vilket ljus man befinner sig i!

 

Pris: 89 kr!

Klicka här för att komma till sidan där du kan köpa den!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s