Världens Bästa Hårinpackning för Slitet, Skadat och Torrt hår!

Detta är en äkta räddare i nöden för alla er som färgar håret eller som kommer bada mycket i sommar, vilket sliter galet mycket på håret! För alla er med klyvna hårtoppar, hår som lätt trasslar sig, dött och livlöst hår, eller hår som helt enkelt bara är torrt och slitet: Här kommer världens bästa hårinpackning!

Det är otroligt lätt att göra!

Här har du ingredienserna jag använde och jag garanterar att du har majoriteten av dem hemma!

 • 1 Avokado som är otroligt återfuktande eftersom det innehåller en hög halt fett. Det är perfekt får hår som trasslas lätt eftersom det verkligen reparerar varje hårstrå individuellt.
 • 2 Msk Olivolja vilket alltid är en klassiker. Klicka här för att se mitt inlägg på 5 skönhetsområden där olivolja fungerar fantastiskt. 
 • 1/2 dl Yoghurt som ger hårinpackningen den rätta konsistensen och gör att det appliceras bra i håret.
 • 1 Banan har i princip samma effekt som avokadon eftersom det är en fet frukt.
 • 2 msk Honung återfuktande, näringsgivande och är perfekt för att ge lyster till håret.

Vad jag gillar att göra är att lägga till 2 msk Citronjuice för en blekande effekt på mitt blonda hår. Men det är helt och hållet frivilligt!

 

Gör såhär:

Lägg i alla ingredienserna i en matberedare och mixa tills det är helt slätt. Ibland kan det vara svårt att uppnå med en matberedare, därför är det bra att ha en stavmixer till hands. Det är väldigt viktigt att det blir en helt slät röra för annars kommer du få klumpar i håret som är omöjliga att få bort.

Låt inpackningen sitta kvar 20 min ca 1 gång i veckan för bästa resultat. 

VARNING FÖR KÄNSLIGA! (äcklig bild)

 

 

En dålig sida med denna hårinpackning är att det luktar rent ut sagt för jä**igt…

Vad jag gillar att göra för att få en lite trevligare doft är att jag blandar den med en lika stor mängd balsam. Min favorit är Moisture Rich från TreSemme.

När det gäller applicering är det enda viktiga att du inte applicerar för mycket i hårbottnen eftersom det lätt kan göra att håret ser fett/flottigt ut.

En bra sak är att receptet ovan räcker till 3 omgångar om du bara förvarar det i en tät burk i kylskåpet. Alltså behöver du inte ställa dig och göra illaluktande röror oftare än 3 gånger i veckan!

Jag hoppas verkligen att ni provar detta recept och att det fungerar lika bra för er som för mig!


 

Advertisements

4 thoughts on “Världens Bästa Hårinpackning för Slitet, Skadat och Torrt hår!

 1. Jag har ljust brunt hår med liite naturliga blonda slingor kan jag då lägga citron i hårinpackningen för att få en “blekande effekt”. Jag vet att citron sliter mycket på håret så jag kan väl bara ha det typ 1-2 gngr i månaden?

  • Det sliter rätt så mycket på håret men eftersom denna hårinpackning innehåller sjukt mycket återfuktande ingredienser väger det upp varandra. Jag brukar ha citron i varje gång jag använder detta recept och har bara märkt hur lent och fint mitt hår har blivit 🙂 Jag tror inte det lär bli några problem med ditt ljus bruna hår eftersom effekten är väldigt svag. Förvänta dig inga fantastiskt blekande resultat direkt men om du använder inpackningen med citron i regelbundet kommer du märka skillnad efter ett tag 🙂
   Hoppas detta hjälpte!

   XoXo
   Julia

 2. Den bilden var väl inte så äcklig, honey 😉

  Nejmen, det här var bra och veta c: mamma brukar använda hårinpackning så kan visa det för henne.
  /selma

  • Gör så! 😀 Btw, kan du skriva på facebook att alla som vill göra run the world kommer till mig halv 3 imorgon? Och typ skriv mitt nummer om någon behöver ringa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s