Vattenfast Smink!

Jag har skrivit om denna produkt tidigare och har en hel recension på den, men jag tänkte att jag skulle göra en uppdatering nu när jag har testat produkten lite mer noggrant.

Jag är en person som helst inte går helt utan smink om  jag kan undvika det. Jag känner mig helt enkelt mer bekväm och stolt över mitt eget utseende om jag har smink på mig, även om det bara är en liten mängd. För mer detaljer om min syn på smink och skönhet så klicka här!

Så en mirakel produkt jag har hittat är E.l.f’s Studio Makeup Mist & Set som finns för ENDAST 42.00 kr på EyesLipsFace.se

Utöver det faktum att denna fantastiska spray gör så att mitt smink utan tvekan håller hela dagen har jag dessutom märkt att den lyckas  göra min foundation och hela bas makeup VATTENFAST! Hur sjukt är inte det?

Här har vi en bild på hur jag såg ut efter att jag legat på stranden och solat samt badat ett antal gånger!

Såklart kommer sminket försvinna om du gnuggar på det under vatten och sprayen gör absolut ingenting för din mascara eller eyeliner men om jag följer samtliga steg jag visade i detta inlägget för att få min bas på plats, samt avslutar med E.l.f’s Studio Makeup Mist & Set kan jag garantera att sminket kommer sitta oavsett hur länge du befinner dig i havet eller i en pool.

Här har ni min fulla recension på produkten!

 

Advertisements

One thought on “Vattenfast Smink!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s