About

Hej Allihopa!

Mitt namn är Julia och jag är en 15-årig sminknörd från Malmö, Sverige. Jag startade min blogg år 2010 vid 13 års ålder och har njutit av varje sekund sen dess!

På den här bloggen kommer ni få läsa om min passion för smink på alla olika nivåer! Jag försöker blanda vardagliga, neutrala sminkningar med mer kreativa galna grejer för att kunna tillfredställa allas behov! Jag skriver även om produkter jag testat och om olika tips & trix som jag har snappat upp under min tid som sminkmissbrukare.

Jag har en väldigt annorluna syn på smink jämfört med de flesta jag träffat. Jag tycker inte att smink bara är något man använder för att bli vacker, utan jag tycker att det är konst. Man kan skapa de mest underbara konstverken på sitt ansikte, vilket jag personligen tycker är mycket roligare än att måla på papper.

Om du vill läsa mer om min syn på smink så klicka här!

Jag är självlärd till 100 % och jag har lärt mig allt jag kan genom att testa mig fram! Jag har haft detta intresset sedan jag var ca 3 år gammal och har experimenterat med smink enda sen dess.

Har ni några frågor om smink eller om ni vill boka mig för sminkning hänvisar jag till “Kontakt” sidan som du hittar här!

Advertisements
1 Comment

One thought on “About

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s